Tok gjerne tre av gangen hos City. (foto: city, aguero)

Manchester City manager Pep Guardiola har overhodet ingen tanker om å parkere Sergio Aguero, men han vil gjøre det enklere for han å briljere. – I følge Bild planlegger de et raid hos Tottenham og vil legge 90 millioner pund på bordet for å hente Harry Kane.

Den tyske avisen tror det kommer til å skje til sommeren og ikke i vinter da Pep Guardiola har uttalt klubben kommer til å vente med store kjøp frem til vi kan slippe faktiske mennesker og ikke bare pappfigurer inn på stadioner igjen.

«Nei, jeg tror ikke det fordi den økonomiske situasjonen rundt om i verden er slik den er»

«Alle klubber sliter – vi er ikke noe unntak.»

Harry Kane har i mange år vært særdeles viktig for Tottenham, å tror at de vil la han gå helt uten videre er vanskelig å se for seg, men en milliard er mye penger. Harry Kane har vært i klubben foruten noen utlån siden han var en liten gutt. – Det har blitt utrolige 152 Premier League mål, to Golden Boot priser i England ( på god vei for en til med 9 mål så langt denne sesongen) og nesten Champions League triumf.

Aguero, 32, har vært i City siden 2011 og er klubbens ledende målscorer med 256 mål i sekken. – Denne sesonger har det bare blitt fire seriekamper, og pressen i England tror Manchester City er på jakt etter å bytte han ut. Vi deler ikke den oppfatningen og ser heller frem imot det som må bli en av verdens røffeste angrepsduoer.