Ousmane Dembélé

RMC Sport melder at Paris Saint-germain er i ferd med å lande en signatur fra Barcelona-stjerne Ousmane Dembélé, da hans kontrakt ble forlenget i fjor sommer, ble partene enige om en forholdsvis beskjeden utkjøpsklausul på 50 millioner euro.

Ousmane Dembélé har hatt en ruskete ferd i Barcelona siden de i 2017 hentet opp 135 millioner euro i en overgang fra Borussia Dortmund, en pris drevet opp at stor konkurranse blant annet fra PSG.

Les: Brentford-keeper kan kapre drømmejobben fra David de Gea

Skader, manglende form og problemer utenfor banen har overskygget store deler av 26 åringens opphold på Camp Nou, men under manager Xavi Hernandez har han utviklet seg til å bli en svært viktig del av klubbens suksess. Manageren har ved flere annledinger sammenlignet hans kvaliteter med Neymar på sitt beste.

Den tekniske kanspilleren er i følge RMC Sport opplyser fredag ​​at Paris Saint-Germain er «veldig nære» en signatur.

Det er Luis Enrique som frister, Ousmane Dembélé ankom Barcelona bare noen uker etter den nåværende Paris Saint-Germain manageren sluttet i klubben.

Les: Manchester United selger keeper timer etter nedsabling av Wrexham-spiller

Samtidig er PSG klar til å aktivere utkjøpsklausulen på 50 millioner euro som er skrevet inn i Dembélés kontrakt, ifølge RMC Sport. Klausulen utløper 31. juli, men PSG sies å være villig til å handle raskt for å lukke avtalen i løpet av de neste dagene.