(c) Bilde AC MIlan: Gianluigi Donnarumma

Det brygger opp til ny kamp om stjernekeeper Gianluigi Donnarumma, men denne gangen lar ikke AC Milan seg pille på nesen av agent Mino Raiola. – Sjefene på San Siro har kommet med et forslag til forlengelse som henger på greip og lar seg ikke presse slik de gjorde i forrige runde.

Gianluigi Donnarumma har rukket å bli 22 år og er klar for å få videre, vi vet fra før av at Manchester United, som er usikre på fremtiden til førstekeeper David de Gea seriøst vurderer et bud på den italienske keeperen samtidig som de har stortalent Dean Henderson i stallen. – Keepersituasjonen til Chelsea er vesentlig verre og langt fra et luksusproblem slik tilfellet er på Old Trafford.

Manchester City manager Pep Guardiola har en stund tenk å skaffe en utfordrer til Ederson Moraes, men på grunn av hans negative erfaringer med Mino Raiola fra tiden i Barcelona er det ikke aktuelt med Gianluigi Donnarumma.

Les: Bayern sender midtstopper rett i armene til Chelsea

Chelsea har forsøkt å bli kvitt førstekeeper Kepa Arrizabalaga en god stund, men har så langt ikke lykkes i å begrense tapet tilstrekkelig for at et salg gjennomføres. – Uavhenig av om de lykkes må de skaffe en klassekeeper, Eurosport i England melder at Chelsea ønsker å kapre Gianluigi Donnarumma gratis for så å gi keeperen deler av det de sparer med en heftig lønn.

Chelsea har gjennom sine bakkanaler signalisert til keeperen de er villige ved en gratis overgang å bla opp 10,5 millioner euro i årslønn.

Les: Er overbevist Tobias Christensen har det som trengs