King Arturo.

Arturo Vidal er mer eller mindre definitivt på vei ut dørene fra Camp Nou. Selv om vi sporer chilenerens misnøye med å bli definert som overflødig og dermed delaktig i trofé-tørken til Barcelona denne sesongen, er analysen hans likevel treffsikker.

Det skulle bare mangle når du har tilbragt tre år i den katalonske klubben.

-De siste tre årene har ikke endt som Barcelona har fortjent. Verdens beste klubb kan ikke ha 13 profesjonelle spillere. Man kan ikke alltid vinne på DNA, sier Vidal ifølge Goal.

Les på Spanskfotball: Marcelo er tilbake hos Real Madrid!

Og Messi?

-Messi er den beste i verden. Han er utenomjordisk, men han har bruk for hjelp for å oppnå bedre resultater, avslutter vår favoritt-type, som har en drøm han akter å realisere: Chilensk avis: Arturo Vidal ønsker ikke Inter – har en større drøm

Vi fikk aldri vite hva som ligger i profesjonell og hvilke tretten spillere som Vidal definerer som profesjonelle, men analysen treffer bra for oss utenforstående. Noen skikkelig bomkjøp de siste sesongene har heller ikke skapt den nødvendige bredden og bistand til Messi.

Når røyken etter Messi har lagt seg, begynner et nitid arbeidet for Koeman med å bygge både topp og bredde i toppen. Tallet trenger å overstige 13, anbefales det fra Vidal.

Les: Og der kom bekreftelsen fra Neymar