Victor Lindelöf

Den svenske backen Victor Nilsson Lindelöf har avtale frem til neste sommer med Manchester United. – Signalene fra Old Trafford er han er i ferd med å bli overflødig og lagt ut for salg til sommeren.

Sveriges nye landslagssjef danske Jon Dahl Tomasson mener Lindelöf er langt fra overflødig og har i dag i en pressemelding fra det svenske fotballforbundet gjort han til kaptein. «Han er vant til rollen og han er en spiller som tar ansvar og motiverer»

Les: Er i ferd med å tilby Antonio Conte drømmejobben

Allerede i forrige uke annonserte Jon Dahl Tomasson, at han hadde bestemt seg for hvem som ville bli den nye landslagskapteinen, men at han ville vente til etter troppen hadde fått høre det før det ble offentlig. ny landslagskaptein for det svenske herrelandslaget, at han har bestemt seg for hvem som skal bli Blått Gulls lagkaptein under hans ledelse. Men han ønsket ikke å avsløre valget sitt før han kunne informere troppen.

Det har han gjort nå og i forkant av tirsdagens trening i Porto, forteller Dahl Tomasson som skal ha «bandasjen» rundt armen.

Nilsson Lindelöf sier følgende i en uttalelse via SvFF: «Det er en ære å være lagkaptein på herrelandslaget og jeg er glad for å få fortsatt tillit til det ansvaret også under vår nye lagledelse».

I den siste perioden med Janne Andersson som landslagssjef var Albin Ekdal og Emil Forsberg visekapteiner og Victor Nilsson Lindelöf kaptein. Førstnevnte har sluttet på landslaget.

Les på Danskfotball: Viking henter spiss Peter Christiansen fra Sønderjyske