Ronaldo stor, Messi større.

Det er ingen som tviler på at Usain Bolt er kjapp, dermed har de aller fleste tenkt på han som en spiss eller ving, men den spanske trenerlegenden Vicente del Bosque har et godt poeng når han sier at en effektiv måte å møte en rask angrepsspiller er med å ha en mist like rask stopper.

I går testet han ut om verdens raskeste mann om han  var like rask i vektløs tilstand.

Les: Verdens raskeste mann tar pause fra fotballen

Rådet som Central Coast Mariners nå får av trenerlegenden er bedre enn det Usain Bolt ga til Strømsgodset da han i sommer var på besøk: «Spill bedre!»

Del Bosque vet hva han snakker om. Han ledet Spania til ett EM-gull og ett VM-gull mellom 2008 og 2016, og 67-åringen har også ledet Real Madrid til suksess.

Verdens raskeste mann, med 9,58 på 100 meter, er en del av det australske laget Central Coast Mariners.

Jamaicaneren med åtte OL-gull på friidrettsbanen hadde sin debut for klubben da han fikk 20 minutter som innbytter i sin favorittposisjon på venstrevingen 31. august. Han var nær scoring, men viste tydelig at han var ute av matchtrening, og at han har en lang vei å gå.

Det er lov til å ha det gøy, mens man venter på at fotballkarrieren skal ta av:

Del Bosque mener det er fullt mulig for 32-åringen å bli profesjonell fotballspiller til tross for alderen.

«For et lag som er flinke til å kontre og spille ballen mye i bakrom, så er det klart han med sin hurtighet vil passe inn», sa del Bosque til TV-stasjonen Olympic Channel.

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse. – 30000 Kr i premier

Derfor foreslo han heller at Bolt burde spille stopper.

«Med mye rom vil han bli en veldig bra fotballspiller. Han kunne blitt en stopper som hadde dekket mye rom, men det avhenger av en del. Det handler ikke bare om å dekke 100, 70 eller 60 meter av banen. Det handler om å gjøre dette flere ganger i løpet av en kamp, og jeg vet ikke om han har utholdenheten som skal til»

  Han vil uten tvil passe best som stopper med ryggen mot publikum og målet