Stage dive! (foto: spurs, twitter)

Det en helt spesiell Premier League-runde der kampen om titlen lever, kampen om overlevelse i bunn lever, kampen om 4. plassen lever i aller høyeste grad. På lørdag fikk Tottenham-supporterne julegaver på forskudd.

Steven Gerrard og Aston Villa hadde ingen mulighet til å stanse Spurs-maskineriet til Conte. Når Son Heung-Min trenger tre minutter på første scoring, da kan det bli mye fra sør-koreaneren. Og scoringene kom så til de grader. Son gikk av kamparenaen med hattrick, Dejan Kulusevski sørget for den andre viktige scoringen etter femti minutter i 4-0 seieren.

Les: Seks Manchester United-spillere som vil dra må bli, mens seks som vil bli sendes på dør

Tre poeng og julegave nummer 1 til supporterne. Etterfulgt av gaver fra tre av rivalene om den fotball-livsviktige Champions League-kvalikplassen. Wolverhampton hadde allerede tapt 1-0 mot Newcastle, Frank Lampard ledet Everton til 1-0 seier mot Manchester United, Arsenal med en vanvittig scoring av Martin Ødegaard ga fra seg alle poengene i 1-2 tapet mot Brighton.

Etter Spurs-kampen var det en Antonio Conte vi har opplevd mange ganger tidligere.

Les på Engelske klubber: Neil Warnock gir seg

-Det var en fantastisk seier for oss, spesielt når man spiller etter at rivalene til Champions League-plassen har tapt. I det øyeblikket begynner man å lukte blod.., sier Conte ifølge Sky Sports.

Conte har som trener hos Juventus, Italia, Chelsea og Inter vist seg som en av de beste i bransjen når han «lukter blod» i sluttfasen. Blodet han lukter denne gangen er hos konkurrentene om 4. plassen i Premier League. Etter denne helgen har Tottenham for oss rykket opp som favoritt til den siste Champions League-billetten på balløya.

Les: Svært overraskende: Carlos Tevez skal møte Antonio Conte før polet stenger for påsken