Patrick Mortensen

Avansement i europaligaen er absolutt en mulighet for Sarpsborg etter kveldens 1 – 1 mot Malmö, samme resultat som hjemmekampen mot andre ord.

Første omgang var det ingen mål og en slags stillingskrig, men så ute i andre omgang etter 17 minutter var det Sarpsborg etterhvert uunnværlige danske Patrick Mortensen som stupheadet inn 1 – 0 etter et innlegg fra  Ole Jørgen Halvorsen. – Målet satte fart i Malmö som utlignet bare minutter senere, mens Sarpsborg forsvaret var opptatt av andre ting.

Les på Popidol: Dette er grunnen til at Taron Egerton ikke blir med i Kingsman 3

Heldigvis for Sparpsborg endte også den andre kampen i gruppen uavgjort. Det endte 1-1 også mellom Gent og Besiktas. Sander Berge kom inn fra benken på 0-1 en halvtime før slutt og scoret i det 88. minutt utligningsmålet som sendte den belgiske klubben til tabelltopp.

Les: Hva er det som skjer? Sander Berge klinte til med langskudd rett i mål

Genk er to poeng foran Sarpsborg og Malmö, tre foran Besiktas i en gruppe der de to siste rundene blir svært spennende. Sarpsborg ligger på 2.-plass med flere mål enn Malmö.