«Vi har ikke hatt møte med Romelu Lukaku»

Takker, men gadd ikke å få skylda lenger. (foto: united, twitter)
Top Article ad

Antonio Conte har mye å ta tak i sin nye jobb som Inter Milan manager, øverst på lista, hva skjer med tidligere kaptein og klubbens største stjere Mauro Icardi og rykter om erstattere og nye spillerkjøp. 

Conte ser ut til å være av samme oppfatning som sin forgjenger Luciano Spalletti at med den manglende lojaliteten som Icardi har vist i vinter gjør at han ikke har en fremtid i klubben og bør selges.

Les: Sirkus Icardi bestemte seg – for så å ombestemme seg igjen

Nå går det et rykte om Manchester United spiller Romelu Lukaku har vært i møte med Inter Milan og at Antonio Conte er overbevist om at han skal klare å hente ut potensialet den store belgieren ikke har vist siden han forlot Everton.

Ifølge Football Italia er rykter at Conte vil bringe inn i Manchester United-angriperen Romelu Lukaku og avhende den kontroversielle Icardi i retur.

«Det er nå vanskelig å snakke om dette,» sa Conte, ifølge Football Italia på sin første pressekonferanse som nyutnevnt Inter-coach.

«Selvfølgelig har vi en plan, og vi vil prøve å styrke laget, men det er også veldig viktig å ha stor vilje og gode ambisjoner,» sa Conte og avviste at Inter allerede hadde møtt Lukaku.

«Det er ikke sant, men jeg må gjenta at vi har en sportsdirektør som kan svare på spørsmål om overgangsmarkedet».

Les på Popidol: I «Coming to America 2» er Eddie Murphy prins og sin egen erkefiende!

Conte har ennå ikke møtt med Icardi og hørt argentinerens hans ønsker og planer.

«Nei, nei, på ingen måte. Jeg begynte å puste Inter-atmosfæren»

Spurt hvilken Chelsea-spiller, tidligere Chelsea-leder ville foretrekke i Inter-gruppen, svaret er: N’Golo Kante.

«Her snakker vi om en spesiell spiller, fordi han alltid har et smil på ansiktet, han er en flott spiller, og jeg ønsker ham alt det beste,» sier Conte.

Les på Helsesjefen: Hvordan påvirker sukker kroppen vår?