Stefan Billborn

Tidligere i dag presenterte Sarpsborg 08 sin nye hovedtrener Stefan Billborn som overtar for Lars Bohinen som fortalte sportsdirektør Thomas Berntsen midt i fjorårets sesong at han ikke ville bli med videre etter sesongslutt. – Siden da har klubben jobben med en etterfølger.

Sarpsborg har signert med Stefan Billborn som har hatt stor suksess i svensk fotball: Han ledet et Bajen som satte allsvensk scoringsrekord med 75 mål på 30 kamper i 2019 og tok bronse samme år. Så sent som i 2021 skrev Billborn seg inn i historiebøkene da han sikret cupgull med Hammarby – klubbens andre tittel gjennom tidene. Troen på egne ferdigheter og offensiv fotball var viktig i nettopp det arbeidet. Det vil han ta med seg til Sarpsborg, hvor han har signert en kontrakt ut 2024-sesongen.

Les: Manchester United ønsker å gjøre Pogba til den best betalte spilleren i Premier Leagues historie

Sarpsborg 08 får en trener som står for en positiv fotball og en mann som vil ha et stort engasjement for klubben. Jeg vil spille en fotball som jeg selv synes er morsom å se på, sier Stefan Billborn til Sarpsborg sine sider.

De som følger med på tidligere Sarpsborg 08 trener Lars Bohinen er siste nytt at han etter å ha blitt observert i Hamar skal ha takket nei til å overta for Kjetil Rekdal som forlot klubben til fordel for Rosenborg.

Les: Bekreftet: Philippe Coutinho er tilbake i Premier League