Nicki Bille Nielsen

Etter en del uheldige oppslag i media og møte med «loven» har den trøblete fargeklatten av en fotballspiller Nicki Bille endelig signert med en fotballklubb.

Spissen med fortid i Rosenborg, Villareal og Lech Poznań har skrevet avtale med Værebro Boldklub.

Les: Bekreftet: Timo Werner skal rundlure forsvaret til Liverpool

Klubben som akkurat har rykket opp til Sjællandsserien, har ambisjoner om å fortsette himmelferden og har allerede en rekke kjente navn i troppen i form av Quincy Antipas, Martin Albrechten, Brian Nielsen og Nabil Aslam.

Den tidligere landslagsspilleren fortalte til TV2 Play produserte om ham om den gangen han ble skutt i armen i desember 2018.

«Noen mennesker tror kjæresten min skjøt meg i sjalusi. Og andre tror det var en narkotikagjeld. Det er helt vanvittig, og feil. Det var en ulykke,» sa Nicki Bille Nielsen.

I januar henla han en anke der han ble dømt til fire måneders ubetinget fengsel. Saken involverte flere ting, skyte på en syklist med en luftpistol, besittelse av kokain, vold mot en dørvakt og trusler mot en sykepleier.

Den 32 år gamle spissen vendte tilbake til dansk fotball etter en årrekke i utlandet da han signerte en kontrakt med Lyngby i juli 2018.

Den avtalen ble imidlertid kansellert etter noen måneder da Bille ble arrestert for truende oppførsel i København.

Siden den gang var Nicki Bille Nielsen en kort periode forbi Ishøj IF høsten 2019, men det samarbeidet stoppet også raskt opp igjen, da hans oppmøte i klubben var for sporadisk.