Blir bare klemming på fritida.

Hadde det vært opp til oss hadde draktnummeret til Suarez blitt fredet hos Barcelona, men vi skjønner den praktiske utfordringen med å pensjonere draktnummeret etter hver legende som gir seg. Mye er lettere hos ishockey´en. Der sliter ingen med at nummer. 99 er fredet til evig tid.

Men provosert blir vi når en dansk jypling overtar den fortsatt varme drakta til spilleren som har gitt Barcelona 195 scoring og 113 assists.

Les: Sveriges landslagsmålvakt Robin Olsen skal endelig spille for Englands beste manager

Martin Braithwaite ble hentet i noen kaotiske vinterdager fra Leganes. Da hadde Barcelona overbevist forbundet om at den ekstraordinære skadesituasjonen skulle gi dem en ekstra overgang. Leganes ble tappet for sin største offensive ressurs, mens Barcelona valgte å bruke dansken i 2533 minutter, noe som gav klubben 9 scoringer og 1 assists.

Nå overtar han nummeret til Suarez som har vært i urugayanerens eie siden ankomsten i 2014.

Les på F7: 2,2 milliarder kroner fant aldri veien til Barcelona

Vi vet ikke hvordan Suarez selv tar dette, han har ikke et sekund sett seg tilbake etter overgangen til Atletico, men for oss blir det som å strekke ut den lange fingern´n.

Med rundt 120 minutter mer tid på banen enn Braithwaite, dro Suarez til med til med 21 scoringer og 12 assist i samme sesong.

Sorry Braithwaite, den drakta kommer til å henge å slenge når du løper.

Les: Manchester United har gjort et varp!