(c) Bilde: Viking: André Danielsen

33 år gamle André Danielsen har i praksis vært Viking spiller bestandig og går under kannenavnet «Mister Viking» nå tar han et år til. er klar for ett år til i klubben.

Viking-trener Bjarne Berntsen er veldig fornøyd med å få med seg «Mister Viking» ett år til.

«Det er veldig bra, han er jo «Mister Viking» og begynner å nærme seg klubbrekorden. Det er litt sjeldent at en fotballspiller har nesten hele karrieren sin i en klubb. Han kan spille i nesten alle posisjoner og er hardtjobbende», sier Berntsen til Eurosport.

André Danielsen har vært mørkeblå helt siden han kom fra SIF som 14-åring. Han hadde riktignok et kort opphold på Bryne i 2005. Men det ble kort. Og i 2006 var han tilbake i Viking, hvor han blant annet fikk være med på den vanvittige 5-0-seieren over Brann i siste serierunde, da klubben berget plassen i Eliteserien på uforglemmelig vis.

Debuten hans kom på Stavanger stadion første serierunde i 2003, i en 3-0-seier over Bryne. Med andre ord er han den eneste av dagens spillere som har A-lagskamper mens klubben ennå holdt til på Eiganes. Han ble også junior-norgesmester med Viking dette året.

Siden den gang har det blitt mange kamper. Mange trenere. Og ikke minst mange forskjellige lagkamerater. Ikke engang portvaktene på stadion har sett like mange komme og gå som ham. Han har overlevd det meste i Jåttåvågen. Også nedrykk. Og opprykk.