Verdens største klubber har oppdaget Kylian Mbappé har en lillebror

Ethan Mbappé
Top Article ad

Den franske storklubben Paris Saint-Germain har de to dyreste spillerne i verden, Neymar som var dyrest da han ble hentet i Barcelona og den 21 år gamle Kylian Mbappé vil vil bli tidenes dyreste hvis han blir solgt.

Det storklubbene nå har oppdaget er at Kylian har en 13 år gammel lillebror Ethan som visstnok skal være et minst like stort talent.

Daily Mail skriver at Real Madrid planlegger å hente lillebroren allerede nå, men reglene med så unge spillere er rimelig rigide. – Ethan Mbappé har ikke lov til å skrive proffkontrakt enda.

Den britiske tabloidavisen skriver at i likhet med Kylian blir også Ethan spådd en lysende fremtid, noe Real Madrid ikke vil risikere å gå glipp av.

Le Parisien hadde rett for jul en artikkel hvor de gikk igjennom hvilke klubber som hadde sendt speidere for å se på Paris Saint-Germain sine aldersbestemte lag. – Det var en tredobling fra bare fem år siden, vi vet ikke hva de var der for å se, men vi kan tippe.

Ethan spiller for Paris Saint-Germain sine aldersbestemte lag og er et imponerende syn.

Les: Solskjær bør forberede seg på en Alexis Sanchez-retur

Real Madrid skal være villige til å bryte 3 milliarder kroners grensen for å sikre seg Kylian Mbappé og Paris Saint-Germain som har penger nok trekker bare på skuldrene.

Paris Saint-Germain har satt av egne trenere og et helt apparat for å ta seg av Ethan Mbappé det kan være tøft å være 13 år og det alle rundt han ser er milliarder og ikke en liten gutt.

Det kan faktisk være mer sannsynlig at Real Madrid manager Zinedine Zidane tar managerjobben i Paris Saint-germain og dermed får med fremtiden til Ethan å gjøre enn at Real Madrid klarer å hente den neste Mbappe.