Verdens best betalte kvinnelige fotballspiller er norsk

Stolt Ronaldo for stå ved siden av Hegerberg.

At Ada Hegerberg er fantastisk god, og muligens best i verden, har vi vært klar over lenge. Frem til nå har ikke det gitt store utslag i lønna, det er det slutt på nå.

NRK skiver at Hegerberg i sin nye kontrakt skal knuse lønna til den brasilianske stjernen Marta som tjener rundt tre millioner. Hvor mye mer hun tjener er ikke avslørt.

Ikke så rart at lønna blir god, Ada Hegerberg er eneste kvinnelige fotballspiller som har vunnet Champions League tre ganger.

Les: Det går ikke å si at landslaget ikke savner Ada Hegerberg

Ada Hegerberg (22) skal ha signert en ny kontrakt med Lyon som gjør henne til verdens best betalte kvinnelige fotballspiller.

Kontrakten strekker seg til 2021.

«Lyon er det beste laget jeg kan spille for. Jeg har vært her i fire år, har gitt hundre prosent for laget og klubben, og jeg får nå tilbake for det», sier Hegerberg til NRK, hun ønsker derimot ikke å kommentere noe om lønnsbetingelsene til statskanalen.

Hegerberg har vært fire år i Lyon, og vunnet Champions League med klubben de tre siste årene og ligaen hvert eneste år, denne sesongen ble det derimot ingen hjemlig cuptriumf. I finalen ble det stopp mot storesøster, Andrine, sitt Paris Saint-Germain.

——————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp