David Alaba måtte se Erling Braut Haaland sette ballen i mål

Borussia Dortmund vil tape flere hundre millioner hvis de venter med å selge Erling Braut Haaland til 2022. Suksessen etter overgangen til Tyskland har vært enda større enn forventet, i løpet av året sesong har den norske spissen satt inn 14 mål på 13 kamper i Bundesliga.

En rekke klubber står på døra og banker på og frister med bud på langt over en milliard, Chelsea og Real Madrid det er god grunn for Dormund å selge så fort som mulig.

Les: «Her vil Ramos komme til en klubb som er besatt av å vinne»

Erling Braut Haaland sin avtale løper til sommeren 2024, men allerede sommeren 2022 vil en utkjøpsklausul på 75 millioner euro, tilsvarende 750 millioner kroner, bli aktivert. France Fotball skriver det er dumdristig av Dortmund å ikke selge spissen før det, ettersom de kan få betydelig betalt bedre allerede nå. Konservative Transfermarkt anslår verdien til å være ganske nøyaktig en milliard.

France Footballs skriver at en ny klubb skal være interessert i Haaland – nemlig Manchester City. Både klubben og manager Pep Guardiola sies å være ivrige etter å hente spissen, de skal være klare til å bruke en stor del av budsjettet på Haaland.

Les: Datteren til tidenes galeste keeper René Higuita tar internett med storm