(c) Bilde: Strømsgodset: Muhamed Keita

Det er ingen stor overraskelse Muhamed Keita når han først kommer tilbake til Norge velger å signere for Strømsgodset, han har tross alt spilt for klubben to ganger tidligere.

Keita har signert en kontrakt som strekker seg ut 2019-sesongen.

«Jeg er hjemme igjen og det betyr utrolig mye for meg. Dette er som en ny start på karrieren» sier Keita, som har 151 kamper i Strømsgodset-trøya, til Godset.no.

Les: Muhamed Keita ser endelig ut til å kunne spille fotball igjen

Sportssjef Jostein Flo forventer en mer voksen og ydmyk utgave av Muhamed Keita nå enn ved hans forrige opphold i klubben..

«Keita har et sterkt ønske om å spille fotball for Strømsgodset igjen. Den drivkraften har vi merket den siste måneden. Keita har skjønt at han må jobbe hardere enn tidligere for å komme tilbake i god form»

Klubbens hovedtrener, Bjørn Petter Ingebretsen, har kjent spilleren siden Keita var i de tidlige tenårene. Han er glad for å ha spilleren signert og klar for klubben sin.

«Vi har mange kvaliteter i troppen, men mangler en som kan gå av motstandere og skape ubalanse på egenhånd. Keita er dessuten veldig fotballsmart og vil bidra både på banen og inn mot spillergruppa. Vi har stor tro på at vi skal få det beste ut av Keita igjen. Med sine ferdigheter passer han perfekt inn i vår spillestil»

Les: Wolverhampton viser Arsenal hva som skjer når det spilles med hjertet utenpå drakta

Keita har trent med Drammen-klubben over en lengre periode allerede. Han ble løslatt fra NY Red Bulls tilbake i februar 2018, men hadde fremdeles kontrakt med organisasjonen MLS en periode. Han har nå vært klubbløs en periode, men gjør nå altså comeback i Eliteserien og Strømsgodset.

Muhamed Keita spiller trolig hjemme mot Kristiansund søndag.