Velger å hente tilbake Kristoffer Hay før tiden

(c) Bilde Aafk v Srdan Mudrinic : Kristoffer Hay
Top Article ad

Oppholdet i Tromsdalen ble veldig kort for Kristoffer Hay, men likevel lenge nok til å kjenne på kroppen hvordan det er å tape kamper. – Midtstopperen fikk 6 kamper for Tromsdalen siden han ble lånt ut på «unge spillere» regelen i begynnelsen av juni. 

Avtalen mellom Aalesund og Tromsdalen gjaldt i utgangspunktet frem til 11.november med fordi serielederen føler seg sårbar i stopperposisjonen henter de han tilbake nå.

Bestemte seg i går og nå er det gjort

I henhold til låneavtalen kan Aalesund hente Kristoffer tilbake på én dags varsel ved behov. Dette i henhold til nasjonal utlånsordning for profesjonelle fotballspillere i alderen 18 til 22 år.

«Vi henter Kristoffer tilbake da vi per i dag er litt sårbare i stopperposisjonen på grunn av skader og potensielle karantener. Vi ønsker å være robuste i inngangen til de viktige kampene som kommer, sier sportslig leder i Aalesunds Fotballklubb, Bjørn Erik Melland til egen web.

Hay startet karrieren i Hønefoss, før han gikk til Vålerenga i 2016. Han har vært lånt ut til Tromsdalen tidligere også, før han i starten av 2019 gikk til Aalesund.

Aalesund leder OBOS-Ligaen med 35 poeng foran Sandefjord som har 33 – Tromsdalen er dømt til nedrykk allerede nå, de har på 15 kamper bare sikret seg 2 fattige poeng.

Les: Christer Reppesgård har forlatt Sandefjord