Velger å gi seg på laget for å fokusere på jobben i Bamses trafikkskole

311
Henrik Kjeldsen Dahlen

Trenere i PostNord ligaen har ofte litt andre problemstillinger å hanskes med enn de litt lenger opp i seriesystemet. -Starten på sesongen har ikke vært bra og krever fokus, men når spillere sliter med motivasjon blir det en ekstra utfordring. Hovedtrener Magnus Powell har for noen dager siden fått beskjed om at Henrik Kjeldsen Dahlen gir seg for å fokusere på jobben som trafikkskolelærer hos Bamses trafikkskole. 

Midtbanespiller Dahlen har slitt med motivasjon og har selv ikke den lysten som kreves for å spille fotball i Levanger FK per dags dato.

Magnus selv synes det er trist at Henrik velger å gi seg. Men når en spiller ikke har motivasjonen som trengs, så blir det vanskelig.

-Henrik var en utrolig viktig signering for oss i vinter da vi var få spillere på feltet og trengte voksne gutter som tok tak. Henrik har vært en positiv faktor i spillergruppen og det er trist for oss at han velger å gi seg nå.

Innledet Magnus ovenfor en samlet spillergruppe, dagen etter det var klar at Henrik ga seg. Levanger FK er fortsatt positiv:

Vi ønsker Henrik lykke til videre på ferden. Vi regner med at skoene ikke blir liggene på hylla alt for lenge. Samtidig som vi håper å se deg tilbake i hvitt og rødt en dag!