Tok ti år, men skal "gjøre det godt igjen". (foto: united, twitter)

PR-avdelingen til United har melket Varane-overgangen maksimalt. En ny historie rundt den franske midtstopperen skal fagmannsmessig bygges opp. Hva er da mer naturlig enn å trekke inn linken til Alex Ferguson.

Det er ikke noe nytt at Raphael Varane skal ha vært på raderen hos United i mange år, men det blir helt spesielt å endelig kunne høre det fra spilleren selv.

Les: Bournemouth har signert med Ørjan Nyland

-Jeg er veldig fornøyd og spent etter å komme igang, det er en ny reise for meg, begynner han i intervjuet på klubbens hjemmeside.

-Det har alltid vært mange rykter om meg og Manchester United, helt tilbake til 2011. Interessen fra United begynte med Sir Alex da han besøkte meg hjemme i moren min sitt hus (før han valgte Real Madrid), mimrer Varane.

Les på Engelske klubber: Solskjær avslutter all diskusjon om Jesse Lingard

Som velger å ikke dvele ved water under the bridge.

-Det viktigste for meg er at dette er en ny utfordring, og motivasjonen er der for meg å starte i en ny liga med en stor klubb som United.

Alex Ferguson lyktes ikke med å sjarmere fru Varane og Raphael nok, men med Solskjær ved roret lyktes United endelig. Da er linken mellom Sir Alex før han ble adlet, Varane og Solskjær etablert.

PR-avdelingen på Old Trafford sender oss en takk.

Les: Fikk sparken etter 5 kamper