Harun Ibrahim

Molde som har penger nok fra Sheikh Røkke og salg av Fofana til Chelsea blander seg inn i et spillerkjøp til Stockholms klubben AIK. Expressen har meldt at AIK er blitt enig med 19 år gamle Harun Ibrahim fra Gais.

Tidligere i dag melder GP at det kommer konkurranse fra Norge. – De regjerende seriemestrene Molde ønsker seg talentet og skal ha lagt inn et bud. Gais bekrefter overfor lokalavisen i Gøteborg at de har mottatt bud fra to forskjellige klubber på Ibrahim.

«To klubber har lagt inn bud. Man kan si det pågår en eller annen form for budgivning» røper klubbdirektør Magnus Sköldmark.

Les: Nå dreier ikke kampen seg om Frenkie de Jong, men Ansu Fati

Harun Ibrahims kontrakt med Gais går ut ved slutten av neste sesong, men likevel er det ikke noe press i Gais-leiren for å selge 19-åringen. «Det kreves et tilstrekkelig godt tilbud der alle parter er fornøyde til slutt, det er viktig. Vi trenger ikke selge, men nå kommer det skarpe tilbud fra to sterke klubber»

Ibrahim manglet i Gais kamptropp da de spilte treningskamp mot Varberg. Det skal imidlertid handle om en følelse, sier Sköldmark.

Les: Får det til å koke hos Bayern-bossen

Ifølge Expressen AIK budt rundt 1,5-2 millioner svenske kroner, det er småpenger for Molde som kan kjøpe hele Sverige hvis de vil!