For en gjeng! (foto: leeds, twitter)

Du trenger ikke å være tilhenger av Leeds for å la deg drives med av den offensive fotballen til Marcelo Bielsa. På lørdag var det arbeidgjengen til Sean Dyche som ikke skjønte hva som traff dem i andre omgang.

Leeds jakter høyere plassering på tabellen, og hadde som vanlig bestemt seg for at en kamp ikke forsvares til seier.

Les: Ikke en kjeft i Skottland har tatt Steven Gerrard og Rangers

Det var nok av muligheter for Leeds i første omgang. Bamford, Raphina og Struijk skjøt inn siktet, før Mateusz Klinch ble sendt ut på en lang løpetur der han fyrte av til 1-0.

Burnley jaget utligning i begynnelsen av andre omgang, men det offensive presset fra Leeds gjorde andre omgang til en forsvarsjobb for hjemmelaget. Jack Harrison: 2-0. Rodigo: 3-0 og 4-0.

Les på Engelske klubber: Steven Gerrard kommer ikke til å skuffe Liverpool

Burnley holder seg nede på 15. plass, men fortsatt i betryggende avstand fra nedrykksstreken. Leeds har ambisjon om å passere Arsenal to poeng foran, og jakter Everton, Tottenham og West Ham.

Det gledet oss enormt da Leeds rykket tilbake til Premier League, og etter en nesten ferdigspilt sesong er vi takknemlig for å få oppleve denne lynende offensive gjengen fra Elland Road.

Les: Tabbe av Tottenham å hente inn Rafael Benitez