Vanskelig med opprykk når de mister toppscorer resten av sesongen

(c) Bilde: Sandnes Ulf: Kent Håvard Eriksen gratuleres.
Top Article ad

For øyeblikket ligger Sandnes Ulf på en 7.plass i OBOS-Ligaen med 38 poeng, i dag kom det en meget dårlig nyhet med tanke på sjansen for opprykk.- Det var håp om en retur før sesongen var helt over.  

Toppscorer Kent Håvard Eriksen skal opereres.

Trener Bengt Sæternes forteller Aftenposten at han skal operere menisken denne uken.  – 27-åringen har ikke vært på banen siden bortekampen mot Mjøndalen i mai, men det er på grunn av en fotskade. Nå velger de altså å benytte muligheten til å rydde opp i kneet.

Les: Chelsea i bikkjeslagsmål om den neste Pirlo

Eurosports fotballkommentator Amund Lutnæs sier:  «Det er veldig synd ikke å ha med spilleren som scorer flest mål. I hvert fall nå som de har fått en fin rekke med kamper, hvor han kunne vært en viktig spiller med tanke på kvalikplass»

Vi er enige i den vurderingen, til tross for at Kent Håvard Eriksen ikke har spilt kamp på lenge og mangler trening så ville hans tilstedeværelse løfte laget.  – Det er bare ett poeng opp til Ull/Kisa på kvalifiseringsplass.

Les: Hodebry for Barcelona før El Clasico – spiller ute i seks uker

Eriksen har scoret et tosifret antall seriemål de to siste sesongene for Sandnes-klubben. Nå gjør Sæternes og co. alt for at spissen skal slå sterkt tilbake til neste sesong.

Aftenposten skriver at også Roger Blokhus Ekeland er uaktuell resten av sesongen på grunn av en operasjon.