Den svenske superstjernern Zlatan Ibrahimovic var tidlig i sin karriere Juventus spiller, nå når han nærmer seg slutten er han tilbake i Italia, men denne gangen for AC Milan. Som for de fleste svenske fotballspillere er Zlatan en helt for 21 år gamle Dejan Kulusevski som signerte for Juventus i januar 2020.

Vel tilbake fra sitt andre utlån til Parma har det blitt svært lite å skryte av for Juventus. Svensken har kun spilt 597 minutter på tre starter pluss 15 omganger og har hatt vanskelig for å imponere den nye manageren Massimiliano Allegri.

Les: Lattermild Rangnick: «Ti millioner pund for Haaland, ti millioner pund for Mbappe, ti millioner pund for Lewandowski og ti….»

I Juventus har Massimiliano Allegri stort sett brukt Dejan Kulusevski som høyreving, hvor svensken har forsøkt å gjøre så godt som han kan, det er ikke noen hemmelighet han «drømmer om» å være en ren Nr.9.

Goal.com melder at Juventus har lagt ut Kulusevski for salg i januarvinduet, med Arsenal og Tottenham de som står først i køen i England. – Et ønske skal være å gå til en klubb som benytter han som en sentral spiss.

Juventus ønsker å få tilbake det meste av de 44 millioner euroene, som de betalte for Kulusevski til Atalanta. – Det er få som tror det kommer til å skje, det er alltid vanskelig å selge noen som sliter benken og med klubbens juridiske problemer er det mange som ønsker seg bort før det smeller.

Svensken ønsker også å flytte til en klubb hvor han kan spille på sin foretrukne nummer ni-posisjon som sentral spiss.

Dejan Kulusevski bikket akkurat en million følgere på Instagram, noe han selvsagt er svært stolt av!

Kulusevski har kontrakt med Serie A-giganten frem til juni 2025.

Les på Engelske Klubber: Kalvin Phillips sier nei takk til Manchester United