Virgil van Dijk (foto: liverpool)

Virgil van Dijk har etablert seg som en verdensstjerne hos Liverpool i løpet av kort tid. Kan det også være en landslagskollega på vei til Anfield?

Matthijs de Ligt kommer ikke til å spille for Ajax neste sesong. Når til og med landslagssjef Ronald Koeman oppfordrer 19-åringen til å komme seg bort av Eresdivisie, er det spørsmål om tid.

Les: Koeman ber tenåringen komme seg bort fra Ajax

Virgil van Dijk hos Liverpool har ingen problemer med å se forsvarsspilleren som ny makker hos Liverpool.

Kom til Liverpool, her er det gøy å være nederlender. (foto: liverpool, twitter)

-Liverpool har ikke nevnt de Ligt for meg ennå, men jeg kommer til å gi min mening hvis de trenger den. Han er allerede kommet veldig langt, spesielt i forhold til alderen. Han er en god forsvarsspiller, god gutt, rolig, vet hva han vil, og forhåpentligvis – gjør det riktig klubbvalget, sier Liverpool-spilleren ifølge Football-oranje.

Hmmm.

Vet van Dijk noe om spillet i kulissene som vi ikke har fått med oss? Er Liverpool virkelig ute etter å rappe Ajax-spilleren foran snuten til Barcelona?

Vil være katastrofalt for Barcelona hvis Liverpool vinner. (foto: barcelona, twitter)

Men at de Ligt skal bli dyrere en 720 millioner kroner, som klubben betalte for ham selv, har van Dijk ikke tro på.

-De kommer til å betale mindre for Matthijs. Prisen på meg var veldig høy. Men hvis han blir den dyreste forsvarsspilleren i verden, skal jeg bli den første til å gratulere, avslutter van Dijk.

Les: Ranieri: Det måtte skje!