Aron Dønnum (Instagram)

Den 23 år gamle angrepsspilleren fra Eidsvoll Aron Dønnum har blitt en ekte Vålerenga-gutt etter åtte år i klubben. Nå ser det ut til at Dønnum skal få sin store sjanse og bli utenlandsproff.

Den belgiske klubben Standard Liege har lagt inn et bud på 20 millioner kroner, et bud Vålerenga ikke har noen kommentar til på Spørsmål fra Dagbladet er sportssjef Jørgen Ingebrigtsen svært vag: «Ja, det er mange som har forhørt seg om Aron. Og det har vært mer eller mindre konkret fra noen flere via både mellommenn og agenter og konkret interesse for Aron fra litt større klubber i flere land»

Les: De har ikke bare signert Mario Balotelli, de har signert Super Mario Balotelli!

Kan du si noe om hvilke land?

«De er i hvert fall syd for Danmark. Vi har ikke hørt noe fra verken Aalborg eller FC København»

I Vinter hørte vi at det nesten ble en overgang til Lecce, men det gikk av ukjent årsak i vasken. – denne sesongen har vært bra for Dønnum som har levert for Vålerenga og fått sin debut for Norge. Det overrasker ingen det er stor interesse og Dønnum er klar: «Det var nære en overgang i fjor, men det skjedde ikke. Men jeg har vært åpen og ærlig om at jeg vil ut hvis det kommer et bra tilbud. Jeg skal ikke være så kjedelig å si «ingen kommentar». Jeg har dialog med Vålerenga om at jeg vil ut, men jeg vil at det skal skje på en ordentlig måte og at de får det de fortjener. Også må det jeg eventuelt drar til være bra for meg og klubben»

Les: Da er Sergio Ramos gjennom den obligatoriske medisinske testen