Vålerenga og U21 landslagsspiller solgt: «Utlandet er noe spesielt»

307
(c) Bilde: VIF: Magnus Retsius Grødem

Vi er helt enige med Vålerenga spiller Magnus Retsius Grødem at utlandet er noe spesielt og veldig stort, mye større enn Norge.

For noen timer siden ble 21 åringen klar for den danske klubben Vejle i hånda har han en fire års avtale.

Les: Sigurd Rosted lei av å være ute i kulden i Gent

 

«Vi fikk et godt tilbud fra Vejle som var bra for oss og bra for Magnus. Han ville gjerne forsøke seg i utlandet, og når vi fikk det vi ønsket for ham, ble vi enige om en overgang. Vi har hatt han hos oss i tre år og ønsker han lykke til videre som utenlandsproff» sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til Vålerenga sine sider.

Les på F7: Avinor vurderer nye maskiner slik at vi slipper væskeforbudet

21-åringen startet sin karriere i Bryne, før han i 2016 gikk til Vålerenga. Han har over to perioder vært utlånt til OBOS-klubben Ull/Kisa. Nå er han klar for dansk fotball.

«Det er en stor karrieremulighet jeg har fått med avtalen med Vejle, og jeg ser frem til å spille for dem. Jeg har vært gjennom en god utvikling i norsk fotball og mine tidligere klubber, men utlandet er alltid noe spesielt. Det er viktig å utfordre seg selv for å bli bedre, og jeg kommer til en dansk klubb som vil fremover. De har ideelle forutsetninger for at jeg kan fortsette min utvikling, og det la jeg vekt på når jeg tok mitt valg av ny klubb», sier Grødem til Vejles hjemmeside.

Les på Popidol: Nye «Avengers», «Spider-Man» og «Black Panther» rides kommer til Disney