Vålerenga Hockey vant enkelt i sesongåpningen. Foto: VIFhockey.

Vålerengas våknet i tredje periode borte mot Manglerud Star og vant til slutt 4-1 i eliteserieåpningen i ishockey.

De to første periodene i lørdagens oppgjør var målløse, men tredje periode var ikke gammel da Thomas Olsen ga Vålerenga ledelsen etter forarbeid av Albind Lindgren. Like etter sørget Jørgen Karterud og Axel Anders Sundberg for 2-0 og 3-0 til bortelaget.

Med det trodde de fleste at kampen var avgjort, men Joachim Hermansen sørget for spenning da han reduserte drøye 12 minutter før full tid. Manglerud Star presset på for flere scoringer, men maktet ikke å overliste Steffen Søberg i Vålerenga-buret.

Med under tre minutter igjen å spille punkterte Colin Spaberg Olsen kampen da han prikket pucken inn i mål fra langt hold. Dermed endte kampen 4-1 til gjestene fra Jordal.