Perisic har hverfall holdt pokalen Solskjær drømmer om. (foto: united, twitter)

Ivan Perisic hadde en gnistrende sesong på utleie hos Bayern München etter å ha blitt plassert i glemmeboka hos Antonio Conte. Bidrag til tre trofeer hos Bayern burde ha gitt Perisic muligheten til å revitalisere karrieren i Bundesliga. Det var bare det at Bayern takket nei til permanent overgang og sendte den kroatiske landslagsspilleren tilbake til Milano. Dette gir en klubb som trøbler med sine offensive signeringer en mulighet.

Manchester United har fortsatt ikke blitt enig med Dortmund om hvordan de skal løse det med den siste nullen. Det jobbes kreativt, det er bevegelser, men én uke før sesongpremieren for United trener Sancho fortsatt i helt feil farge.

Les: ESPN: Markant endring i Sancho-forhandlingene

Ifølge The Telegraph har Perisics overraskende retur til Inter Milan skapt en mulighet som Manchester United seriøst vurderer som et alternativ til Jadon Sancho denne sesongen.

31-åringen kommer direkte fra en sesong med the tripple og har bidratt solid til at arbeidsgiveren har fylt opp premieskapet med Champions League-trofeet United drømmer om. Vi repeterer Perisics prestasjoner i sesongen som var ferdig for en måned siden.

22 Bundesliga-kamper, 4 scoringer, 6 assists

10 Champions League-kamper, 3 scoringer, 3 assists

3 DFB-Pokal-kamper, 1 scoring, 1 assist.

Kanskje ikke så helgærent, Solskjær?

Les: Neymar og fire andre gikk hjem med røde kort