Går for den beste langsiktige løsning.

Manchester United vant igjen under Ole Gunnar Solskjær da Fulham ble beseiret med 3-0 i Premier League på lørdag. – Paul Pogba scoret to ganger.

Det er vanskelig å argumentere for at en Premier League kamp er et hvileskjær, dagens møte mot Fulham er viktig nok og tre poeng er tre poeng, men på tirsdag møter Manchester United helt annen motstand, da tar i imot Paris Saint-Germain i den første 8-dels finalen i Champions League.

Les: Chelsea, Manchester United og Liverpool jakter ung playmaker

Til tross for at Fulham har fått litt mer selvtillit med Claudio Ranieri som ny manager var det egentlig ikke tvil om hvem som ville vinne. Marcus Rashford satt på benke og Paul Pogba fortsatte å skinne.

Det tok knappe femten minutter før den meget formsterke Paul Pogba fikk en stikker i feltet og fra spiss vinkel banket ballen i nærmeste med venstre. – En annen franskmann sørget for et fint mål bare minutter etter.  Anthony Martial tok regi og avslutting. Etter å parkert to motstandere, var Martial alene med Sergio Rico. – Så satte han kaldt inn det andre målet for dagen. .

For hver kamp som vinnes reduseres antallet eksperter som peker på flaks

Til pause var det 0- 2 til Manchester United og Ole Gunnar Solskjærs menn hadde full kontroll. Fulham var i andre omgang litt mer frempå, men det meste gikk ikke forbi Phil Jones og Chris Smalling. – Keeper David De Gea kunne enkelt plukke opp det som kom igjennom.

Etter det var spilt en god time ble Juan Mata tatt ned inne i feltet, Paul Pogba feilet ikke på krittmerket og satte inn kampen siste mål.

Les på Popidol: Woody Allen saksøker Amazon Studios for 68 millioner dollar

Det endte i 3-0, og med seieren klatrer United opp til fjerde i Premier League.

Chelsea kan vinne tilbake fjerdeplassen søndag i den meget tøffe bortekampen mot Manchester City.

Ikke uten grunn, Ole Gunnar Solskjær er meget populær. Du kan synge med hvis du vil.

Fulham – Manchester United 0-3
Premier League
14′ 0-1 Paul Pogba
23′ 0-2 Anthony Martial
65′ 0-3 Paul Pogba