Går det, så går det. (foto: united, twitter)

Er det nødvendig å gjøre det så fordømt spennende for Manchester United-supporterne, Solskjær? Tulla. United er inne i en helt vill kamprekke med to dagers mellomrom mellom møter mot: Roma, Aston Villa, Leicester og Liverpool. At det blir spennende, det er det minste å klage på.

Selv om Solskjær lettet innrømmet at det like gjerne kunne ha vært 8-6 seier til Roma uten David de Geas kanonform i andre EL-kamp, var det aldri tvil om at utfallet skulle bli Solskjærs første finale.

Les: Reisen til den ikoniske nr. 7-drakta hos Manchester United

Men mot Aston Villa måtte United-spilleren akseptere at de gikk ut på banen til andre omgang med et 1-0 forsprang for Villa etter scoring av Bertrand Traoré. Så sluttet United-angrepsmaskin å gå på tomgang.

Pogba fikk bistand fra Douglas Luiz og fikset straffe rett etter pausen, Fernandes tok seg av scoringen. Fire minutter senere hadde United tatt over tømmene. Wan-Bissaka til Mason Greenwood til 2-1 ledelse.

Vi digger spesielt hvordan 19-åringen ikke deppet over en seig start på sesongen, men jobbet videre og dytter inn scoringer for United når det gjelder som mest.

Harry Maguire måtte hinke ut med det som så ut som en ankelskade, men United var ikke til å stanse. Inn fra benken i andre omgang peilet Edinson Cavani seg inn mot nok en scoring. Rett før slutt kom det perfekte løpet fra nr. 7 i harmoni med Marcus Rashfords presise innlegg: Heading til 3-1!

Les på F7: Boris Johnson kupper Champions League-finalen

Tre poeng til United og en takknemlig sekspoengs-avstand ned til Leicester (selv med én kamp færre spilt).

Two down, two to go!

Brendan Rodgers og Jürgen Klopp skal vite at United-gjengen akkurat nå virker ustoppelige.

Les: Kasper Junker dundrer på med scoringer!