Usikker foran toppkampen mot Chelsea

96
Har servert Salah gjentatte ganger. (foto: liverpool)

Til helgen er det klart for ny toppkamp i Premier League mellom Chelsea og Liverpool. Lagene møttes i midtuken i ligacupen der begge lag stilte noe reservepreget, hvor Chelsea vant 2-1. Lørdag vil begge lag stille med sitt sterkeste mannskap og vi får blant annet se både Hazard og Salah fra start. Men en av Liverpools aller viktigste spillere er usikker for helgens storoppgjør i London.

– Virgil har ikke trent sammen med laget så vi må vente og se, sa Klopp på pressekonferansen i dag.

Den store nederlenderen fikk en smell i ribbeina mot Paris Saint-Germain, og måtte forlate banen mot Southampton i helgen.

– Virgil er en spiller i verdensklasse, og mangler du en spiller i verdensklasse er det ikke bra. Lovren spilte sin første kamp på 10 uker. Han har vært så skadet at han ikke har kunnet tenke på trening – det var ingenting han kunne gjøre. Han spilte en strålende kamp. Matip har spilt to strålende kamper på rad, fantastisk.

– De som kom inn gjorde en strålende jobb. Dersom Virgil er frisk vil han spille, men om ikke så har vi alternativer. Vi kan spille både med og uten Virgil, men jeg foretrekker også at han er tilgjengelig, sa Klopp i følge liverpool.no