Real Madrid president Florentino Pérez

Real Madrid sin første kamp denne sesongen var et langt gjesp, men litt artig for oss her på berget, Martin Ødegaard var med å spille 0 – 0 mot klubben han var leid ut til sist sesong Real Sociedad.

Det virker som om Real Madrid sin strategi denne sesongen går ut på å spare penger, det var beskjeden de kom med i mars, og det gjelder også nå. Manager Zinedine Zidane har ikke noe nytt blod selv om, hvis de skal dømme etter en kamp, til de grader trenger det.

Les på Spanskfotball: Bekreftet: Arturo Vidal gir Antonio Conte det siste giret

Real Madrid har ikke ombestemt seg når det gjelder tilnærmingen til sommerens overgangsvindu. Klubben prioriterte å spare penger i mars, og det er fortsatt tilfelle, noe som betyr at ingen nye signeringer vil bli lagt til Zinedine Zidanes lag i år.

Sparepolitikken til Los Blancos gjorde at de kom ut av sist sesong med 320 000 euro spart/tjent. – Nå er det ytterligere 100 millioner euro som skal barberes av budsjettet, det er ikke bare spillerkjøp, men også lønninger som skal reduseres med 20%.

Paris Saint-Germain sin toppscorer Edinson Cavani har kontaktet Real Madrid og tilbudt sine tjenester, men fått et overraskende nei takk.

Les: Bare en tur til legen gjenstår før Chelsea sitt keeperproblem er løst

En elendig avgjørelse

En rekke angripere er på vei bort Luka Jovic, Mariano Diaz og Borja Mayoral er alle i samtaler med andre klubber. Cavani eller noen annen spiss kommer ikke til å ta deres plass. Den spanske sportsavisen Marca mener det er et svekket Real Madrid som sier nei takk til en spiller med slike ekstreme kvaliteter foran mål, spesielt med tanke på han kommer gratis.

President Florentino Perez setter klubbens stabilitet foran alt annet, han mener at troppen er mer enn god nok til å kunne konkurrere og hevde seg denne sesongen. og i alle fall mener klubben Zidanes tropp er god nok til å konkurrere i hver konkurranse denne sesongen.

Kun etter Real Madrid igjen kan invitere fans tilbake på Santiago Bernabéu vil de begynne å tenke på store overganger igjen. – De fleste tror det kan skje når serien starter opp igjen etter siste nyttårsrakett er sendt.