Uniteds styreleder har snudd 360 grader i Pogba-saken

775
Blir mindre tid til modelloppdrag - nå skal det spilles fotball! (foto: pogba, twitter)

Vi kaller det Pogba-saken. Måneder med kommentarer gjennom media og sosiale medier, både fra franskmann og portugiser, har gjort Pogbas exit fra Old Trafford en sikker ting. Men det var før Solskjær fjernet lenkene til den tidligere så lekne måltjuven.

Ifølge The Telegraph har Uniteds styreleder Ed Woodward snudd på rekordtid, og har trukket tilbake alle salgssignaler klubben måtte ha sendt ut om Pogba. – Det betyr at han egentlig er tilbake til utgangspunktet. – Det var ingen som var mer entusiastisk Paul Pogba entusiast enn Ed i sin tid. – Styrelederen har gjennomført full sirkel og er tilbake til utgangspunktet.

Kanskje på tide å hente frem den kule sleiken også? (foto: pogba, twitter)

Les på Popidol: Tegningen som forklarer Solskjær-magien på Old Trafford 

Og ikke nok med det. Etter å ha sett Pogba tilbake der United trenger ham, skal Woodward nå har definert franskmannen som den offensive spilleren mye av spillet skal bygges opp rundt i disse post Mourinho-tider.

Har fått Woodward bevisst på hva han egentlig har i troppen. (foto: united, twitter)

For Pogba vil dette i såfall bli en enorm drivkraft for å gjøre det han kan best. Vi anbefaler Bournemouth på søndag å holde et ekstra godt øye på franskmannens bevegelser.

Les: Kritikk: Solskjær er bare en ordinær manager med en halv hjerne