Vi går alle på veggen om dagen, så hvis man får sjansen, hvorfor ikke ta av seg alle klærne og få noen minutter med selvprodusert underholdning. – vel, historien om nakenløpingen som stanset kampen mellom Manchester United og Granada i noen minutter er faktisk ganske så spesiell.

Man kan lure på hvordan en naken man med skjegg og imponerende frisyre (ansiktshår ikke relevant) klarte å komme seg inn i det aller helligste slik at han kunne vise frem sin vakre kropp. – Nakenløperen snek seg inn på stadion 14 timer før kampstart og gjemte seg under et lerret.

Les: Marcus Rashford tok igjen selveste Bobby Charlton


Manchester Uniteds sammenstøt med Granada i Europa League torsdag kveld måtte stanses en kort stund mens politiet forsøkte å, gripe tak i nakenløperen. Han tok en Erna Solberg og brøt Corona reglene, han brukte ikke maske engang! (Norges statsminister Erna Solberg fikk 20 000 kroner i bot for å ha arrangert et superspreder event i fjellheimen, blir spennende å se hva Olmo Garcia får)

Les på Popidol: Bare plast igjen av glamourmodell Katie Price

Mannen det er snakk om, Olmo Garcia, er en ‘kjendisnudist’ hvis frie ånd skapt han trøbbel med myndighetene tidligere.

Politiet har bekreftet han gjemte seg i 14 timer før avspark på Estadio Nuevo Los Carmenes og bare lå under et lerret og ventet på sitt store øyeblikk.