Trenger fortsatt guiding, så hold dere unna. (foto: united, twitter)

Det er ikke noen tvil om at Paul Pogba ruler på Old Trafford. Selv mener assistent-treneren at jobben med å lede franskmannen i riktig retning fortsetter.

For det er heller ingen tvil om at Pogba var ute å kjøre det siste året under Jose Mourinho. Ifølge Mike Phelan har Solskjær gjort en fantastisk jobb med å få 26-åringen på beina.

Solskjær har gjort Pogba godt.

-Jeg tror dette har skjedd flere spillere. De trekker seg inn i seg selv. Paul hadde en periode der alle fulgte ham og der prestasjonene hans ikke var de beste. Han manglet kontinuitet. Nå prøver vi å tilpasse spillet vårt til Paul. Ole har gjort en fantastisk jobb, sier assistenttrener Mike Phelan ifølge Sky Sports.

Les på F7: Sjekk hva Liverpool kastet ut av vinduet i 2018

Og så en beskjed til beilerne der ute, som tror Pogba er der han kan være.

-Han er ikke «ferdig pakke». Selv om mange ser på ham og ser en mann som har vunnet VM, er han ikke ferdig utviklet ennå. Det er fortsatt mye mer å hente ut, og dette er spennende for United, avslutter Phelan.

Pogba har kontrakt med United frem til sommeren 2021. Ifølge Phelan er Solskjær og United det beste valget for en fortsatt ung og litt uferdig franskmann.

Så får vi se om franskmannen er enig.

Les: Robben i samtaler med ny klubb