Kanskje en 34-åring er løsningen? (foto: united, twitter)

United-leiren er delt om Jadon Sancho. Noen ser på 20-åringen som spilleren som skal sende United de nødvendige klikkene mot trofé-himmelen, mens andre ikke kan skjønne at United trenger spillertypen til Sancho når akademiet har presset ut – og kommer til å presse ut – stjernevinger i overskuelig fremtid.

Etter den foregående forrykende Sancho-sesong, har starten på 2020/21-sesongen gitt mer amunisjon til skeptikerne.

Når vi snakker om en spiller som forutsetter at United må grave i samtlige lommer for å finansiere overgangen, skal det være få spørsmålstegn når Woodward trykker på utkjøpsklausul-knappen. Så hva skjer á, Jadon?

Les: Dortmund må ha en «kjøpe alle som Manchester United vil ha» strategi

Forrige sesong gikk det knapt en uke uten at Dortmund-spilleren dominerte førstesidene med gnistrende spill og scoringer. 20 scoringer og 20 assists på 44 kamper.

-Det var mye prat om Jadon i sommer, ting som dette kan ha en påvirkning, kom det tørt fra Lucien Favre da 2020/21 ikke startet som forventet.

Klubbdirektør Sebastian Kehl ser bort fra at hodet til Sancho var på vei til Old Trafford:

-Jadon mangler litt flyt akkurat nå. Hans naturlige spill er bare delvis gjenkjennbart for øyeblikket. Men dette er bare et midlertidig fenomen, noe som snart vil forsvinne ut i lufta. Dette skyldes ikke en distraksjon fra Uniteds interesse, sier Kehl til Kicker.

Les på Engelske klubber: Barcelonas ekstreme talent ber om Premier League-spill

Så hva dreier det seg egentlig om?

2 scoringer på 9 kamper – ingen i Bundesliga. For England ble det scoring mot mot Irland, men ekspertkommentator Lee Dixon var likevel ikke særlig imponert over Sancho.

-Han trenger å bli lært opp til å forstå hva som forventes av ham. Spotlighten er rettet mot ham. Når du spiller for England, da må du prestere, fyrte Dixon ifølge Goal.

Har det begynt å fotball-rakne for Sancho? Takler ikke 20-åringen de ekstreme forventningene som er bygd opp rundt ham?

Fra august 2018 frem til denne sesongen har spilleren notert seg med vanvittige 29 scoringer og 30 assist på 66 ligakamper. Denne teften kommer ikke å bare til å forsvinne. Men spørsmålet er om Sanchos utvikling har godt av å bli målt opp mot en prislapp på 120 millioner euro hver eneste gang han skal ut på gressmatta i United-drakt. United-supporterne og engelsk presse er nådeløse på dette området.

Bare spør Paul Pogba og Alexis Sanchez, som fikk regnestykket som kostnad per scoring kastet etter seg gjennom hele sesongen.

Vi tror Jadon Sancho vil riste den første motgangen han opplever av seg, men tar det som et tegn på at en milliard-overgang til Old Trafford kan gi 20-åringen flere slag i trynet med knock out-potensiale.

Hos Borussia Dortmund er det fortsatt fotballek med Haaland, Reyna og resten av ungdommen. Vi tenker det ikke er noen grunn til å fremskynde en exit fra disse trygge fotballomgivelsene.

Les: Solskjærs genistrek