United-legende: Van Gaal gjorde faktisk en strålende jobb

Solstrålen van Gaal klarte ikke å overbevise Mané.. (foto: van gaal, twitter)

Mange bare sitter og venter på at Manchester United skal si nok, og sende Jose Mourinho på hodet ut av Old Trafford. United-legenden Wayne Rooney har et mer nyansert syn på trenerens rolle i en av verdens største klubber.

Vinner du feires du som helt, taper du henges du opp som syndebukk. Dette er tilværelsen for trenere som jobber i førstelinjen for verdens toppklubber.

Forventingene i alle klubbene er enorme før hver eneste sesong, men enkel logikk tilsier at ikke alle kan gå ut som seierherrer.

Les: Rooney: Slutt å gi Mourinho skylden!

En nederlender fikk smake på dette da han kom med sitt enorme ego, og forlot Old Trafford som en flopp etter to år. I omverdenens øyne.

Louis van Gaal.

Wayne Rooney uttaler nå i et intervju at bildet var mer nyansert enn det som ble nedskrevet i historien på Old Trafford.

Hjelper ikke trener når ikke gutta presterer. (foto: dc united, twitter)

-Louis van Gaal fikk mye kjeft, men jeg sa hele tiden til de andre spillerne at det er vi som må prestere bedre. Personlig syntes jeg van Gaal coachet oss på en briljant måte, men vi klarte ikke å produsere på banen, sier United-legenden ifølge Telegraph.

Dank, Wayne. (foto: van gaal, twitter)

Den varmet nok for nederlenderen – som aldri har kommet over knekken i Premier League.

Les: Engelsk tenåring like dyr som Ronaldo