United kan ha hjulpet Liverpool på overgangsmarkedet

6189
En av verdens desidert beste.

Napoli-spilleren Koulibaly kommer til å forlate den italienske havnebyen etter sesongen. Linken har vært sterkest til Premier League-klubbene, men også PSG så senegaleseren som den nødvendige forsterkningen for å nå toppen i Europa. Nå hevder L´Equipe at PSG er skremt bort av United.

Som åpner opp for Solskjær – eller Klopp.

Forvirrende? Jepp. Det er kjent at Liverpool har definert Koulibaly som den perfekte makkeren til Virgil van Dijk for å bygge verdens beste midtforsvar. Ifølge rykter skal Jürgen Klopp allerede vært på telefonen til senegaleseren for å overtale ham personlig om at fremtiden er på Anfield.

Les: Coutinho må snu!

Napoli-presidenten Aurelio De Laurentiis satt glisende før viruskrisen og forventet mer enn 1,2 milliarder kroner for spilleren da gigantene begynte å ringe, men må nå senke forventningene til rundt 850 millioner kroner.

En kraftig rabatt, altså. PSG burde kunne bære denne overgangen, så hvorfor trekke seg?

Ifølge L´Equipe er PSGs respekt for United så stor, at Solskjær og gjengens sterke interesse for spilleren har ført til at Ligue 1-klubben trekker seg tilbake til Paris.

Den franske avisen pleier å ha orden på informasjonen sin, så dette betyr at også Liverpool slipper brysom konkurranse fra oljefondet i Paris. Samtidig betyr det at United har kommet i en så sterk posisjon at én konkurrent om spillerens signatur kan være nok for at Klopps drøm om Koulibaly som «visepresident» til van Dijk knuses.

The battle of Giants er i gang.

Les: Kristoffer Ajer jaktes nå også av Atletico Madrid