Erik ten Hag må se langt etter denne overgangen. (foto: united, twitter)

Man Utd har innledet direkte samtaler med Barcelona om en vanskelig Frenkie de Jong-overføring, mens Erik ten Hag angivelig kan gi en nåværende midtbanespiller en ny sjanse å spille seg inn på laget.

Manchester United bekreftet at Paul Pogba vil forlate klubben gratis denne sommeren. Franskmannens avgang, kombinert med Nemanja Matic, vil øke Uniteds behov for å hente inn krefter på sentral midtbane.

Frenkie de Jong er spilleren de tilsynelatende har bestemt seg for å skaffe seg, selv om en overgang kan bli vanskelig.

SISTE: Salah vil gå gratis til Premier League-rival

25-åringen har nylig bekreftet sin lojalitet til Barcelona. Dessuten ønsker å spille Champions League-fotball, noen Ten Hag ikke tilby i nærmeste fremtid.

Fikk oppfylt drømmen i Brasil.

Nederlenderen ikke ser på Manchester United som en foretrukket destinasjon. Men om Manchester United ikke får til det de ønsker på transfermarkedet kan Andreas Pereira kan få en ny sjanse under Ten Hag.

Pereira tilbrakte forrige sesong på lån hos Flamengo som hadde en opsjon på å gjøre overgangen permanent. Nylige rapporter har antydet at overgangen har kollapset, noe som gjør at han mest sannsynlig vender tilbake til Old Trafford.

Men med Pogba og Matic på vei, vil United trenge folk på midtbanen.

Sport Witness siterer en rapport fra Brasil som hevder at en United-klubbdirektør uttalt at Pereira kan bli nyttig i Ten Hags system.