Denzel Dumfries

Den påtroppende Manchester United-sjefen Erik ten Hag er ute etter å oppgradere med ny høyreback og skal ønske å signere Denzel Dumfries denne sommeren etter at United ser ut til å har gått glipp av høyrebacken de ønsket seg mest.

United har falt langt bak nivåene satt av Liverpool og Manchester City. Med Liverpool som vant 9-0 til sammen over sesongen to ligamøter.

Ten Hag må gjøre store endringer i spillertroppen. Det er noe midlertidig trener Ralf Rangnick har unngått, men han er helt enig i jobben som må gjøres.

Etter å ha sluppet inn hele 52 mål denne sesongen, er det klart at Ten Hag trenger å hente inn defensive kvaliteter.

Spekulasjoner antyder at Harry Maguires tid på Old Trafford kan være over ettersom Ten Hag prøver å styrke sentrallinje. Og med Wan-Bissaka som linkes tilbake til Crystal Palace, står en ny høyreback også høyt på listen hans.

The Sun at Ten Hag presser hardt på for å signere Inter-stjernen Dumfries.

Den nederlandske stjernen (26) er godt kjent for den nye United-sjefen etter hans tilknytning til PSV. Dumfries spilte hovedrollen for Ajax sine rivaler i tre sesonger før han gikk til Inter i fjor sommer.

SISTE: Storklubb forbereder bud på Raphinha

Og Dumfries har imponert for Simone Inzaghis side, scoret fem ganger og lagt opp til fem andre mål denne sesongen.

Etter å ha signert ham for bare 12,5 millioner pund, meldes det at Inter søker 30 millioner pund for Dumfries – en sum som United er mer enn villig til å betale.

Ten Hag vil gå for Dumfries, etter å ha sett at førstevalget – Ajax-stjernen Noussair Mazraoui – nærmer seg en overgang til Bayern München.

Tottenham følger nøye med på den nederlandske landslagsspilleren med 32 kamper.