Kan fort bli noe konkret når Raiola prater med kompis Leonardo. (foto: united, twitter)

Alt tyder på at Pogba er forlater Old Trafford etter sesongen. Selv om ikke han blir det største savnet fot Ten Hag, har United identifisert Lazio-stjernen Sergej Milinkovic-Savic som en potensiell erstatning for Paul Pogba.

Det er ifølge Calcio Mercato, som hevder United har en seriøs interesse i Milinkovic-Savic foran sommerens overgangsvindu.

De røde djevlene kan imidlertid måtte ta del i en budkrig om midtbanespillerens signatur ettersom Paris Saint-Germain og Juventus også følger med.

LES: Disse stjernespissene kjemper om å bli Europas toppscorer

Mye vil avhenge av hva som skjer med Pogba, som ser ut til å forlate Old Trafford i juni når kontrakten hans går ut. Den franske landslagsspilleren har avslått et lukrativt tilbud om å forlenge, noe som ville ha gjort ham til den best betalte spilleren i Premier League.

29-åringen har nylig mistet en del av publikums gunst da fansen har møtt ham med pipekonsert i de to siste kampene mot Norwich og Liverpool.

Sergej Milinkovic-Savic

Og PSGs interesse for Pogba kan rydde veien for United ettersom Ligue 1-gigantene ikke ville trenge flere på midtbanen hvis de henter Pogba.

SISTE: Tottenham har klar sin første sommersignering

Juventus kan komme til å slite med å matche den serbiske landslagsspillerens prislapp, og Lazio er ikke interessert i spillere i retur, kun cash.

Milinkovic-Savics kontrakt går ut i 2024, og Lazio innrømmer at han neppe kommer til å inngå en ny avtale og ser derfor etter å selge ham i sommer for å unngå å miste ham gratis neste år.

Den allsidige midtbanespilleren har vært nøkkelen for Maurizio Sarris lag denne sesongen også med ni mål og 11 assists på 42 kamper.