To nederlendere på exit-lista til Xavi. (barcelona, twitter)

Flere Premier League-klubber skal være interessert å signere Memphis Depay fra Barcelona, ​​ifølge the Sun. Den nederlandske landslagsspilleren har scoret 10 ganger siden han gikk til Nou Camp fra Lyon i sommer. Han har imidlertid slitt med spilletid etter at Xavi tok over som manager og den nye sjefen vil ikke å stå veien for at spissen kan forlate klubben etter sesongen.

Arsenal, Newcastle, Tottenham og Everton skal alle ha kontaktet Barcelona for en mulig overgang til sommeren for spissen. Depay skrev bare under på en toårs kontrakt da han signerte for Barcelona i fjor, og er tilgjengelig for på markedet.

SISTE: Liverpool har identifisert den perfekte Salah-erstatteren

Barcelonas økonomiske krise i fjor sommer, og tapet av Lionel Messi og Antoine Griezmann, gjorde at klubben bestemte seg for å forsterke troppen ved å signerer spillere som var gratis og uten kontrakt.

Ronald Koeman hentet landsmannen Depay fra Lyon gratis etter å ha gjenoppbygd karrieren i Ligue 1, etter et mislykket opphold på Old Trafford. 28-åringen har levert varene hos Barcelona, ​​og har scoret respektable 10 mål på 20 La Liga-kamper, men å skulle erstatte tidenes beste fotballspiller var dømt til å mislykkes.

Breaking! Retur for Ronald Koeman, men først skal han se VM fra tribunen

Depay har slitt med regelmessig spilletid siden Xavi tok jobben – med flere nye angrepsspillere hentet i januar og en Ousmane Dembele som har tatt tilbake sin plass i laget.

Til tross for at Depay mest sannsynlig vil slite med en fast plass på Barcelona vil han kunne gjøre en svært god jobb i f.eks. Tottenham eller Arsenal, mener flere eksperter.