Nytter ikke å stå å se på når Zaha lader. (foto: palace, twitter)

I sommer sikret United tredjeplassen på tabellen foran Chelsea med like mange poeng. Selv om sesongen er lang, kan et tap mot Crystal Palace være det som kan avgjøre posisjonen innenfor -eller utenfor Champions League kvalifisering til neste sesong. Solskjær vet dette smertelig godt, men velger å se smellen mot Roy Hodgson som en wake up-call.

Først, Crystal Palace og reven Roy Hodgson skal ha all cred for en heidundrande solid kamp på Old Trafford. Hos United var lyspunktet at Donny van de Beek hoppet over akklimatiseringsperioden og satte inn sin første scoring etter 80 minutter i United-drakt. Digg!

Les: Kristoffer Ajer rekker ikke kampen mot Bodø/Glimt

Les på Engelske klubber: Aston Villa fullfører 20,6 millioner euro signering av Bertrand Traore

Så til kjennsgjerningen om at United står nakne tilbake på Premier League-tabellen etter første kamp.

-Jeg er meget skuffet. Det viser at vi er på etterskudd. Vi er etter i spilletid, form, skarphet og vi skal forbedre oss hurtig. Det var tre poeng vi skulle ha og har bruk for. Det er 37 kamper igjen, men dette var et wake up-call, sier Solskjær til klubbens hjemmeside.

United er etter?

-Det er noe vi visste vi ville støte på da vi kom så langt i Europa. Vi har hatt kort forberedelsestid, men sånn er realitetene, så det er ingen unnskyldning, avsluttes det fra United-manageren.

Da er det kanskje greit at det er Luton som stiller opp i neste kamp på tirsdag i EFL Cupen. Ingen tid å miste, spill dere varme, boys!

Les: Dortmund viser verdens største talenter hvorfor de må velge Bundesliga