Comprendo?

Arsenal skal prøve seg på Atletico Madrid-back Kieran Trippier etter at Manchester United ikke har klart å komme til enighet med Atletico om en overgangssum for engelskmannen. – Det vil overraske om de er villige til å betale mer enn gutta på Old Trafford.

Manchester United har kontaktet Barcelona, som nå er uten Lionel Messi etter La Liga ikke godtok at klubben fortsatte med lønnsutgifter som var 110 % av totale inntekter. – De røde djevlene har informert de har en «intensjon» om å komme med et forlag om å hente superstjernen fansen mener burde tatt sin gigantlønn og gått istedenfor Messi.

Les: Sky Sports Italia: Chelsea har booket medisinsk test for Romelu Lukaku

Det alle som følger med på Barcelona vet er at økonomien er vanvittig dårlig, det at Lionel Messi drar vil umiddelbart hjelpe, men det trengs mer, klubben har en gjeld på 1,2 milliarder euro. (Den argentinske superstjernen tjente 71 millioner euro i året)

Det står så dårlig til at klubben enda ikke har fått godkjent registrering for Sergio Aguero og Memphis Depay, som begge kom gratis, men som begge har imponerende lønninger.

Den som drar den nest største lønningen på Camp Nou er Antoine Griezmann han drar inn 45,834,000 euro i året, en lønn som Manchester United (sammen med alle oss andre) vet Barcelona har store problemer med å betale. En exit er på trappene, men Griezmann går ikke hvor som helst og han godtar heller ikke vesentlige lønnskutt.

Tanken har vært å gjøre en bytteavtale hvor 30 år gamle Griezmann sendes i retur til Atletico Madrid og at Saul Niguez går den andre veien. – Tilstanden til Barcelonas økonomiske sammenbrudd nå i offentligheten, virker dette ikke lenger som et levedyktig alternativ.

TodoFichajes skriver at Manchester United er på ballen og ivrige ettersom Marcus Rashford står foran en lengre periode på utsiden etter at det ble bekreftet at han ville gjennomgå en skulderoperasjon for å fikse et mangeårig problem.

Les: Paris Saint-Germain har booket Eiffeltårnet

De skriver: Manchester United presenterer et «sjokkforslag» om kort tid.

Kieran Trippier droppes for nå, men det understrekes for nå. – Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær er svært opptatt av å hente han «hjem». – Den sentrale midtbanen er under konstant utvikling.