Victory! (foto: united, twitter)

Det er ingen diskusjon om hvilken enorm påvirkning den lille (alt er relativt, men ved siden av murveggen Maguire blir det lille Bruno) portugiseren har hatt på hele United-troppen. Nå jobber Solskjær med å senke skulderne til Fernandes der målet er å ikke påta seg ansvaret for alle løp i retning motstandernes mål.

Det er nettopp løpsviljen og den totalt uredde innstillingen til motstandernes forsvarsspillere som gjør Fernandes så STOR, men for Solskjær kan det også sette begrensinger for effektiviteten hos United.

Les: Bekreftet: Harry Maguire går glipp av kamper

Vi lar Fernandes beskrive utfordringen.

-Jeg har pratet med manageren og han forteller meg flere ganger at «noen ganger har du så mange løp der noen av dem ikke er for deg, du trenger å rope til noen andre og la dem løpe, for når du blir sliten og gjenerobrer ballen, da er du ikke fresh«, forteller Fernandes til klubbens hjemmeside.

Les på Engelske klubber: Rodrigo Moreno setter lønnsrekord i Leeds

Men det er visst ikke så lett å gjøre som boss´en ønsker.

-Men det er instinkt, det er del av spillet mitt. Jeg kan ikke kontrollere dette. Det er sånn jeg er og jeg ønsker å hjelpe laget hver eneste gang. I kamp tenker du ikke, du løper. For meg er dette nok. Jeg tror det viktigste for meg er å hjelpe laget og hvis du hjelper laget, er det okay, sier Fernandes.

Et instinkt – som som uten å overdrive – ledet United til Champions League-kvalifisering. Men vi er enige med Solskjær, av og til er det å hjelpe laget å overlate oppgaver til de andre. Det kan lønne seg for United at spillere som Pogba også får noe å jobbe med.

Les: Bekreftet: Rodrigo Moreno går til den kuleste Premier League-klubben