Erik Ulland Andersen (bildet) kan bli Brann-spiller innen kort tid. Foto: godset.no

Brann-treneren Kåre Ingebrigtsen har uttalt at Erik Ulland Andersen har vært diskutert på Brann stadion, men erkjenner at han ikke blir Brann-spiller nå.

Tidligere skrev vi en sak om at Erik Ulland Andersen var aktuell for Sportsklubben Brann. Men etter kampen mot Molde, kommenterte Brann-treneren Kåre Ingebrigtsen saken rundt Ulland Andersen.

– Han har vært en som vi har diskutert, men det er avklart nå. Vi går ikke videre med det, sier Ingebrigtsen til BA.

Blir han Brann-spiller?

– Nei, den saken er avsluttet sa, Brann-treneren i Mix Zone etter kampen mot Molde.

Brann er ferdig på markedet

Sportssjef Rune Soltvedt ønsket heller ikke å kommentere spekulasjonen rundt Eirik Ulland Andersen, men sier at det ser ut som om Brann er ferdig på overgangsmarkedet for denne gangen. Som kjent stenger overgangsvinduet i Norge natt til tirsdag.

– I utgangspunktet skjer det ikke noe mer, men du vet jo aldri. Det kan jo alltids skje ting på den siste dagen, så du kan ikke garantere noe, men akkurat nå er det mer sannsynlig at det ikke skjer noe enn at det skjer noe, sier Soltvedt.

Teniste blir

Brann-back Taijo Teniste er ønsket i Aalesund av gamletrener Lars Arne Nilsen. Kunne dra om han ønsket det selv. Nå ser det ut til at han blir værende i Brann iallefall ut året.

– Han er Brann-spiller, og det må skje noe i morgen (mandag) om det skal endre seg. Det vil overraske meg, sier Soltvedt.