. (foto: norwich, twitter)

Mathias Normann ble sittende på benken da Norge i kveldens hjemmekamp mot fotballstormakten Armenia vant 9 – 0. – Normann som er på lånekontrakt med Norwich frem til sommeren har ikke tenkt til å dra tilbake til sin russiske klubb Rostov.

I et intervju med TV 2 i forkant av landskampen forteller den norske kraftpluggen han ikke kommer til å dra tilbake uansett. – Det kan bli vanskelig, han har kontrakt frem til sommeren 2024. «Jeg aner ikke hva som kommer til å skje. Jeg vil selvfølgelig ikke tilbake til Russland»

Les: Jobber hardt for å signere Joachim Löw før april

Låneavtalen ble inngått før Russland angrep Ukraina, allerede før krigen var ønsket å bli i Premier League. – Låneavtalen med Norwich går over i en permanent avtale hvis de klarer å holde seg oppe i Premier League. (Norwich ligger på sisteplass med 8.poeng opp til Everton som ligger rett over den røde streken.

I skrivende stund ligger imidlertid Norwich til å rykke ned fra Premier League, og fortsetter det slik er det opp til Norwich selv om de vil utnytte kjøpsklausulen.

Mathias Normann gjør det imidlertid også klart for TV2 Norge at han ikke ønsker å spille i Championship. – Det skal være klubber som er interesserte både i Spania og Italia.

Les på F7: Får tilsvarende Ronaldos ukelønn hvis de vinner