Må holde seg på bakken i sommer. (foto: barcelona, twitter)

Denne sesongen har det røynet på får mange spillere. En ekstraordinær sesong som aldri fikk noen skikkelig preseason, skal i tillegg skli rett over i EM-sluttspill. For Tysklands beste keeper ble det for mye.

Vi vet ikke om det er slitasje eller en uungåelig skade i kampsituasjon, men resultatet er det samme. Die Mannschaft stiller til start uten Marc Ter Stegen.

Les: Manchester United har lagt inn bud på Kamaldeen Sulemana

-Jeg har besluttet sammen med den medisinske staben i klubben at jeg skal ha komplementær behandling av kneet. Jeg er lei meg for at jeg vil misse EM denne sommeren med Tyskland, sier Barcelona-keeperen på Instagram.

Som på søndag også måtte innse at Barcelona er hektet av kampen om La Liga-titlen. Høres ut som det faktisk skal bli godt med en ferie for 29-åringen.

Les: Guardiola må ta en alvorsprat med utvalgte City-spillere