Klar for Vikings, sesong 7. (foto: dortmund, twitter)

Nå har ikke beskjedenhet vært det som kommer best frem hos Haalands, noe som sannsynligvis gjorde overgangen til RB Salzburg, så til Borussia Dortmund lekende lett. Selvfølgelig scorer jeg, bare gi meg ballen.

Haaland skal selv ha fortjenesten for å skutt fart i fotballens verden, mens Raiolas/Alfies tour før sesongslutt til de største klubbene i verden, sørget for intrykket av lettere stormannsgalskap.

Les: Rooney glemte seg visst – dro til med takling av Derby-talent Jason Knight

Denne helgen kåret Kicker og tyske sportsjournalister Germany’s Footballer of the Year, med Robert Lewandwski på en overlegen 1., Haaland på 3. plass (supporterkåringen tidligere i mai plasserte Haaland på topp).

Konkurrer med tyskere i utlandet også. (fra bundesliga.com)

På tirsdag var det pressekonferanse i forbindelse med Dortmunds sesongoppkjøring. Tysk fotballs 3. beste spiller fikk ikke overraskende spørsmålet om hva han tenker om prislapp-ryktet på 175 millioner euro.

-Før i går hadde jeg ikke snakket med agenten min på en måned. Så der har dere svaret. Jeg håper det bare er rykter, for det er mye penger for én person, sier 21-åringen ifølge NTB.

Vi hadde halvt ventet oss et lurt smil og et halvkjekt svar fra Dortmundspilleren. «Jeg håper det bare er rykter», viser at Rolex -og privat jetfly-imaget skal modereres noe.

Les på Popidol: Se de råeste scoringene i Bundesliga

Viktigere er det at Haaland, uansett rykte om exit for styggmye penger, er kanonklar for å løfte Dortmund videre opp til tronen.

– Jeg må utvikle meg mer. Jeg må ta mer plass på banen, og vi må bli et mer stabilt lag og vinne flere kamper. Vi vant selvsagt kamper forrige sesong, men vi må bli bedre som lag. Jeg har tro på Marco Rose, sier Haaland.

I have to develop more, I have to take more space. Vi kan takle mer av denne siden av fotballens wonderboy.

Les: Victor Lindelöf risikerer å ende opp med å konkurrere med 2 nye midtstoppere